Kategorier
Minigolf

Tandblekning i Jönköping gav tänder vita som en golfboll!

Ja, en oanvänd golfboll så klart! Jag var i Jönköping för ett tag sedan och provade att göra en tandblekning. Eftersom jag aldrig provat detta innan var jag lite skeptiskt till resultatet. Det var inte förrän vi besökte en minigolf i Jönköping, då någon nämnde att mina tänder gnistrade ikapp med de nya golfbollarna, som jag förstod att resultatet kunde bli så lyckat. Det blev en bra dag och vi hade mycket kul. När vi ätit och var redo att lämna Jönköping för den här gången, sände jag en glad tanke till min gamla kollega som rekommenderat mig att göra en tandblekning.

Väl hemma och tillbaka på jobbet såg de flesta av mina kollegor att det var något som hänt med mitt leende. Kul när det syns! Givetvis tipsade jag att de också kunde göra en tandblekning i Jönköping, tandvardenhabo.se. Jag hoppas det håller i sig ett tag och jag tänker så klart lite mer på vad jag äter och dricker just nu. Rött vin blir kanske inte så bra ;-). Det kanske blir fler besök framöver! Det är ju alltid kul att åka in till stan och roa sig med middag och minigolfturnering med vännerna när man ändå är där.