Kategorier
Minigolf

Snickare från Karlstad på besök.

Äntligen ska vi ordna till lite här på minigolfen. En del banor är i dåligt skick och så ska vi få hit en snickare från Karlstad. Han ska hjälpa oss med en ny bod där vi ska ha lite småsaker som bollar, klubbor, pennor och sådant som går åt. Anledningen till att vi valde denna snickare är att han tidigare gjort ett jobb åt en släkting till mig och det blev så bra! Duktig kille, helt klart! Själva har vi haft fullt upp och skjutit på en del saker som behöver fixas. Varken min man eller jag är födda till att vara snickare. Snickaren heter förresten Johan och kommer med tåget från Karlstad i eftermiddag. Jag tänkte hämta upp honom och göra några ärenden innan medan min man fixar med mat.

Johan får bo i en av våra gäststugor och kommer hänga ganska tight med oss denna veckan. Han är riktigt trevlig så det ska bli kul. Vi har en hel del som vi ska utföra på golfen också. Ett tips till dig som vill anlita en snickare i Karlstad: byggchristian.se. För min del åker målarkläderna på eftersom det finns mycket som ska fräschas upp. Det kommer att vara tipp-topp till våren när vi ska öppna. Jag har en byggidé som jag ska prata med Johan om. Mer om detta någon annan gång för nu vet jag inte ens om det är möjligt. Vi får se! Nu är det dags att börja dagens bestyr i det riktiga livet.