Kategorier
Minigolf

Golfklubb från Kalmar var med i en fuskomgång.

Idag har vi några sköna typer från en golfklubb i Kalmar här och det är AW på hög nivå. Nu ska vi alla lära oss hur vi kan fuska i minigolf också. Jodå, det ska tydligen gå. Här kommer några regler som vi hittat på nätet…

Hur man fuskar i minigolf? Spela minigolf väl kan vara en svår färdighet att lära sig. Klä dig på lämpligt sätt. Den rätta garderoben kan vara skillnaden mellan en rolig, rekord runda minigolf och ett skamligt avlägsnande från kursen. Se till att bära baggy kläder som bidrar till bedrägliga kroppsrörelser, såsom Hammer-byxor och en mycket reflekterande jacka. Denna speciella klädsel kombinerar två väsentliga delar: bagginess och reflekterande effekt. Medlemmarna i golfklubben från Kalmar har tagit på sig riktigt snygga och glänsande kläder medan några andra här har clownliknande utstyrsel. Det här kommer att bli kul!

De flesta spelpartners kommer att försöka räkna dina slag. Detta kan göra att fusk mycket svårt. Därför är det bättre att spela själv. Dock kommer mer avancerade fuskare ibland spela med andra för att mäta nivån på deras fuskförmågor. Välj din bollfärg klokt. Det finns ingen viktigare parameter i god minigolfsfusk än bollens färg. Till exempel på en grön matta så kommer naturligtvis en grön boll vara svårt för åskådare att upptäcka, medan en rosa boll kommer att locka till oönskad uppmärksamhet.

Börja inte för långt bort från hålet. Försök att börja åtminstone halvvägs mot koppen, eftersom detta kraftigt kommer att sänka de slag som krävs för slutförande. Om man konfronteras av en annan spelare, gör man snabbt upp och citerar en regel om tillåtna startområden. Vill du besöka några som kan golf på riktigt ska du kolla in golfklubb i Kalmar, adgolf.

Efter ett oönskad skott, snabbt meddela störningar genom hörbart säga “Interference” samtidigt utvidga höger arm ovanför huvudet. En beskrivning av interferens skall normalt krävas att övertyga närliggande golfare, så se till att namnge ett föremål som kunde ha stört ditt skott. Dessa objekt inkluderar, men är inte begränsade till: kvistar, löv, stenar, glänsande avfall såsom tuggummiomslag, sjöfåglar och andra golfare.