Kategorier
Minigolf

Frisörer från Kalmar på minigolfturnering.

Igår hade vi ett glatt gäng med frisörer från Kalmar på besök här på minigolfen. De spelade en turnering och skötte sig ypperligt trots att flera av dem inte ens rört en golfklubba tidigare. Vi ställde upp med lite grillning och öl efteråt och det blev en mycket trevlig kväll. Jag vet iallafall var jag ska vända mig om jag åker till Kalmar och ska ha tag i en frisör! Det kanske skulle vara trevligt med ett besök där nästa sommar. Jag har besökt den staden för ganska många år sedan och då spelade jag minigolf på en bana i utkanten. Dags att återuppleva lite minnen! Behöver du hjälp med ditt hår kan du boka en frisör i Kalmar. På Movement har de förutom hårvård även nagelvård, hudvård och zonterapi. En stund där och du kommer känna dig som ny igen.

Nu är det dags att förbereda nästa gång tjejer och killar. De jobbar inte som frisörer utan på ett större IT företag. Jag hoppas att de är lika glada och trevliga som de här tjejerna var. Dags att komma igång och slita sig i från datorn. Det blir säkert några rader senare ikväll eftersom jag också har lite bokföring att ta tag i.