Granne till minigolfen bjuder på fest i sitt uterum.

En av de grannar vi har utanför minigolfen kikade in igår och hörde sig för om vi ville komma och äta i deras uterum. Han var så stolt över det och hade bjudit in flera andra av grannarna. Det var som om det lyste om gubben när han pratade om hur de äntligen hade gjort slag i saken och köpt det där uterummet de alltid velat ha. Jag svarade att det var klart att vi kom och det var ju vår sista helg här innan vi stänger. Det börjar bli alldeles för kallt för att spela minigolf nu.

I kväll hälsade vi på paret och blev serverade allt möjligt gott! Innan hade vi bara hälsat men nu fick vi faktiskt ett par goda vänner på köpet. Deras uterum var mycket fint och de hade inrett det med växter och det kändes ombonat. Albert som mannen hette, gav oss tips på var vi kunde hitta ett fint uterum, halle.se. Nu när jag har sett hur deras såg ut, är faktiskt jag också sugen på att köpa ett till vårt hus hemma. Känslan att sitta där en ljummen sensommarkväll! Både jag och min familj är riktiga utemänniskor men ibland är det inte trevligt att sitta ute i regn eller när det blåser.

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *