Glasmästare fick rycka ut till minigolfen i Göteborg.

Jaha, vi kan bara konstatera att man kan slå långa slag på en minigolfbana också. I helgen som var gick det lite galet här i Göteborg och en lite överförfriskad man, slog en golfboll rakt över gatan och lyckades träffa ett fönster. Det gick så klart sönder och de som ägde huset blev inte så glada. Det här är inget som någonsin hänt förut och helt ärligt vet jag inte hur han bar sig åt? Vi fick ringa en glasmästare som kom till utkanten av Göteborg på två röda. Mannen som slagit ut golfbollen var ångerfull och han fick givGolf Wide Desktop Backgroundetvis betala glasmästaren. Vi var glada att han kunde rycka ut så snabbt! I en stad som denna har man säkert fullt upp. Behöver du få tag i en glasmästare i Göteborg, gunnarsglas.se.

Nu har vi bara öppet en helg till innan säsongsslut. Förhoppningsvis kommer det inga mer incidenter av detta slag. Där fick jag till det, slag haha! Slutet gott allting gott och alla är glada utom kanske han som förstörde rutan. Det var lite svårt att övertyga grannarna till minigolfen om att det inte kommer att hända igen. Vi kom överens om att till nästa säsong ska vi sätta upp ett högt och finmaskigt nät mot den sidan.

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *