Till bilskroten med hjälp av maskintrailer.

Nu har alla i området tröttnat på den skrotbil som stått på parkeringen i evigheter. Den står dumt till och den saknar både nummerplåtar och inredning. Det finns många orsaker till att vi vill att den försvinner inte bara att den är rent förskräckligt ful att se på. Barnen leker i området och kan skada sig på den. Skrothögen tar också upp en plats som behövs för gästerna till minigolfen. Ingen ägare går att få tag i då den saknar alla nummer som ev skulle kunna leda oss till ägaren och ingen i området vet vem han eller hon är. Polisen kan heller inget göra och vi har därför beslutat oss för att hyra en maskintrailer och få bort eländet! Vem kan hävda att den är deras när inga nummer finns? Jag tror inte ens att det rör sig om en person som bryr sig. De har nog bara velat bli av med den utan att betala för det. Man kan bli galen på den sortens människor! Här kan man iallafall hyra en maskintrailer, midtrailer.se. Jag ska ringa dem i morgon och se om de har något ledigt. 

Läget i området är annars lugnt och stilla. det märks att hösten börjar smyga sig på. Nästa vecka stänger vi minigolfen helt för säsongen. Den har varit öppen på lördagar efter sommaren. Det ger en välbehövlig paus och vi ska åka i väg på semester! Men som sagt, först hyra maskintrailer och till skroten med bilvraket!

 

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *