En riktig golfweekend i Värmland :-).

Tänk, att jag ska få åka på en riktig golfweekend och till Värmland dessutom! Min make tyckte det var på tiden att vi provade på lite riktig golf och inte bara gå på vår egna bana och putta på bollarna. Han slog på stort och beställde en golfweekend i Värmland, Dömle! Visst ser väl Dömle Herrgård ut som ett riktigt drömställe? Det finns så mycket vacker där att jag knappt kan bärga mig. Jag har nämligen aldrig varit i de trakterna av vårt långa land. Innan jag träffade min man reste jag mest till varma och tropiska klimat. Tyvärr tycker inte min man om att flyga och därför blir det med att vi semestrar i Sverige och ibland Tyskland. Båt går bra! Det är bra på så sätt att jag får se delar av Sverige som jag kanske aldrig besökt annars, som nu Värmland. Hade jag inte träffat honom hade jag nog aldrig rest runt här hemma eller ens provat minigolf. Nu ska man alltså iväg på en golfweekend också. Tänk om mina vänner från förr vetat det. Fast vem vet, de kanske också har tröttnat på somrarna på partyöar utomlands? Det vore kul att råka på dem här någonstans i framtiden.

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *