Exklusiva klockor hittade på en bänk vid minigolfen.

Igår hittade vi några som glömt kvar lite saker på en bänk vid minigolfen. Det var bland annat två lite mer exklusiva herrklockor. Vi har lämnat in dem till Polisen men undrar vad som hänt? Kanske var det några i det överförfriskade gänget som var här igår som glömde sina klockor där? Det lär vi kanske aldrig få veta men klockor är intressant. Jag tänkte köpa en ny själv. Det finns lite olika saker att tänka på när man ska välja en ny klocka. Här kommer en länk för dig som är nyfiken på klockor, adenfalks.se. Några tips om att välja rätt klocka…

Det är lätt att bara köpa en billig klocka som fungerar som en modepryl,
Hur väljer man den perfekta klockan då? Det finns några enkla saker att veta om du vill få precis rätt klocka på handleden. Detta är det första steget innan man ens tittar på en klocka, är att välja vilken rörelse den ska ha, eftersom rörelsen kommer att diktera kvaliteten på klockan, och därmed dess pris. Det finns två grundläggande rörelser: mekaniska och elektroniska. Elektroniska klockor håller korrekt tid genom stadig puls av en noggrant skuren kvartskristall, och drivs med ett batteri eller en automatisk rullmaskin; dessa är i allmänhet billigare. Mekaniska klockor använder en liten pendel för att hålla tiden; och de finns på lägre prisnivåer.Det finns två grundläggande rörelserna: mekaniska och elektroniska

Efter att ha valt en föredragen rörelse, måste du tänka på vad du behöver använda din klocka som. Klockor spänner över alla prisklasser och har funktioner som sträcker sig från vattentäta, för att spåra oceaniska tidvatten, och till och med klockor med integrerad GPS, så det är viktigt att tänka på vilka funktioner man faktiskt använder, eftersom nästan alla funktioner ökar kostnaden.

Storleken på klockan i sig är viktig eftersom det bör passa bekvämt på handleden utan att hänga över kanterna.. Om en metall klocka är dina önskemål, se till att matcha den till någon annat metalltillbehör som du kanske bär; eller överväg att köpa en läderrem som ett billigt sätt att förändra utseendet. Ett genomtänkt tillbehör som säger mycket om vem du är genom både sin stil och funktion.

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *