På Cykel i Linköping

Om du cyklar tillräckligt långt eller tillräckligt ofta, kommer du förr eller senare kommer att behöva byta ut din cykels slitna däck. Funderar du kanske på att försöka med att pendla på cykel från utkanten och in till centrum i Linköping? Då kanske du överväger att installera bredare däck med mer slitbana och ett punkteringsskydd. Eller kanske din cykel köptes med relativt breda och tunga däck och du är ute efter att lätta upp saker lite med en smalare, högpresterande sorts däck? Hur som helst, hittar du ett svindlande sortiment av valmöjligheter när det gäller att välja nya cykeldäck.

Idag pratar vi cykeldäck här i Linköping. Det finns så många olika att välja på att de flesta som inte är hemma på cykeldäck blir förvirrade. Som tur är finns det kunniga människor som kan hjälpa dig med att tala om vilket däck och vilken dimension just du behöver. Här kan du få hjälp med din cykel i Linköping, bertilandersson. Vi försöker få folk att komma igång med att cykla mer och släpa ut sina cyklar ur de mörka garage och hörn de placerats i. Det kommer bli några träffar här på minigolfen framöver, för dem som är intresserade.

 

 

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *