En miniugn behöver vi ha!

Som alla redan kanske hört ska vi öppna den lilla kiosken på minigolfen igen. Där ska det säljas lite smått och gott tilltugg mest sådan som vi värmer upp. För att detta ska fungera ska vi handla en miniugn. Det får inte plats en stor vanlig standard och dessutom tror vi inte att det skulle behövas. Visserligen kanske en micro räcker men vi vill ha lite större valmöjligheter. Man kan ju faktiskt inte laga så mycket mat på ett kul sätt i en sådan, därför vill vi ha en miniugn.

Jag har haft en sådan i min husvagn innan och jag är nöjd! Här kan du kolla på olika modeller av miniugn, spisabutiken. Det finns lite olika modeller att välja på och jag vet inte riktigt vilken vi ska ha ännu. Det kommer bli en frys också så klart. Den behöver däremot vara av lite större modell så att vi får plats med mat att värma upp till hungriga minigolfare. Självklart måste vi även få plats med glass! Blir nästa sommar lika varm, kommer det gå åt mycket glass och mindre saker att värma på. Nu är det snart höst och de som besöker minigolfen då vill snarare ha något litet varmt, kanske en pizzabit eller en liten hamburgare.

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *